2013. augusztus 9., péntek

D, Ottó szorongathatója / D, Otto's toy

Talán nem mindenki tudja, vagy nem olvastak vissza néhányan, de van egy kisfiam, 7 és fél hónapos, és Ottónak hívják. Ő az én napsugaram! :) Micsoda újdonság egy szerelmetes anyuka szájából, mi?

Maybe a very few of you wanted to translate my previous posts, thatswhy I share with you the information, that I have a 7,5 months old son. He is my sunshine, and his name is Otto.

Nos, koránál fogva most ért oda, hogy egyre inkább aktuálissá válik, hogy lesz egy kedvence, amit mindenhova magával visz, hurcol, ami nélkül nem lehet elindulni, elaludni, aminek a hiánya komoly lelki törést okoz a kis lelkében. Gondolkodtam, hogy amennyi játéka itthon van, bizonyára találna közötte olyat, ami ennek a célnak megfelel, de én ezt nem akarom. Azt szeretném, ha egy olyan kedvence lenne, amit én készítettem neki. Talán hiúság, talán önzés, de ha már egyszer amigurumi dizájner vagyok, akkor az a minimum, hogy a gyerekem a saját munkámat hurcolja magával mindenhova.

Because his age it seems wise to think about his favourite toy, which one he can carry everywhere, without this toy the dreams are worse, every mother knows what I am talking about. I was thinking, and I realised it is not necessary to make him one, but I want. If it is sillyness or vanity, than I let it. But if I am an amigurumi designer why shouldn't I make him one?

Azon is sokat agyaltam az utóbbi időben, hogy milyen legyen a kedvenc. Lehetne klasszikus szörny nagy, hatalmas fogakkal, vagy három szemű, vagy hosszú farkú, de aztán arra jutottam magammal, hogy ennél egy picit visszafogottabbat fogok csinálni. Egy deedl nevű grafikus képét veszem alapul, amit, már most tudom, a saját ízlésemre fogok alakítani.

I made worries about that one too, how this toy would look like? Classic monster with enormous teeth, three eyes and long tail (like Cicero) or something more moderate. Than I was searching after inspiration and found deedl's work on a website. You can see the picture below.

Az eredeti kép:

Ezen annyit fogok módosítani, hogy nem hagyom veszni a sok maradék fonalat, így az egyik füle biztosan tarkabarka lesz. Nem tudom még, hogy fogok-e neki pocakot készíteni. De mindenesetre az alap az valami hasonló lesz. Kíváncsi leszek a végeredményre, de még inkább a Ti véleményetekre lennék.

I will make some changes for my taste, but for the beginning this picture will be the source. First of all I don't want to waste my leftover yarns so one of his ears will be very colorful, and I didn't make a decision yet if I want him a belly or not. Let's see it in the next days.


Süssön Rátok a Nap hét ágra. Üdvözlettel: Tamara :)

Have a shiny crochet day! Kind regards, Tamara :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése